Veel gestelde vragen

V. Hoe weet ik of ik tot jullie doelgroep behoor?
A. Het belangrijkste criterium voor ons is dat u gemotiveerd bent. We zijn gespecialiseerd in ICT en commercieel personeel, dus affiniteit en ervaring met deze sectoren is voor ons vanzelfsprekend. Binnen die grenzen zijn we generalist. We zoeken kandidaten voor allerlei functies voor alle functionele disciplines en in de meeste bedrijfssectoren.

V. Kan ik mij bij jullie inschrijven?
A. Ja, we zijn altijd geïnteresseerd in uw achtergrond, ambities en motivaties. Zeker indien u tot onze doelgroep behoort en hoog scoort op de door ons beschreven competenties. Of we direct iets voor u kunnen beteken is echter moeilijk te voorspellen. Dat hangt ook af van de mogelijkheden bij onze opdrachtgevers.

V. Zijn er kosten verbonden aan inschrijving?
A. Nee.

V. Gaan jullie voor mij op zoek naar een baan?
A. Ja; door een actieve marktbenadering zoeken we een 'natuurlijke' match tussen iemands persoonlijkheid en de cultuur van onze opdrachtgever. Ook als er dan geen sprake is van een concrete vacature kunnen wij u eventueel bij de betrokken klant introduceren.

V. Hoe lang bewaart u mijn gegevens?
A. Als u past in onze doelgroep willen we graag een lange termijn relatie met u aangaan. Daarom bewaren we uw gegevens voor onbepaalde tijd. Jaarlijks zullen we u verzoeken de bij ons bekende gegevens te actualiseren. Zelf kunt u uiteraard altijd uw gegevens uit onze bestanden laten verwijderen. Een eenvoudig telefoontje volstaat.