075 7370210
Algemene informatie

Werknemers
Introductie

Met onze aanvullende diensten kunnen wij een vacature op verschillende manieren invullen. Primadeta Staffing biedt u talloze mogelijkheden die u bij uw zoektocht naar de ideale baan optimaal ondersteunen.

Primadeta kent de volgende diensten:
– Detachering
– Werving & Selectie
– Payroll
– Assessment

Detachering

‘Tijdelijk elders laten werken’ is de vertaling die Van Dale aan detachering geeft.

Bij detacheren gaan wij een arbeidsovereenkomst aan met u als kandidaat. Daarnaast sluiten wij een opdrachtovereenkomst af met de opdrachtgever, het bedrijf. Dit is altijd voor bepaalde tijd en na de afgesproken periode kunt u eventueel bij de opdrachtgever in dienst treden.

Uitzendcontract

hierbij is zowel de arbeidsovereenkomst met de medewerker als de opdrachtovereenkomst met het bedrijf voor de duur van een bepaalde tijd afgesproken en stopt met de afgesproken einddatum zonder dat daarvoor opzegging is vereist.

Inhuurovereenkomsten

Voor freelancers en zzp-ers.

Werving & selectie

Werving & Selectie is de meest gebruikte term voor het direct in dienst nemen van een medewerker door onze opdrachtgever. Wij verzorgen het gehele traject voorafgaand aan het dienstverband door te kijken welke match het beste voldoet. Wij werven en selecteren in opdracht van een bedrijf de juiste medewerker.
Primadeta treedt hierbij niet op als werkgever maar begeleidt en adviseert u tijdens het gehele werving en selectie traject, waarbij u uiteindelijk bij onze opdrachtgever in dienst treedt. Bij werving & selectie brengen wij bij de opdrachtgever een bemiddelingsfee in rekening.

Assessment

Het kan voorkomen dat onze opdrachtgever een assessment koppelt aan de sollicitatieprocedure. Een assessment is een onderzoek waarbij langs verschillende methoden, de geschiktheid voor een functie wordt vastgesteld. Wij verzorgen een assesment op verzoek van onze opdrachtgever.

Bij een assessment wordt onderzoek gedaan naar competenties, vaardigheden en karaktereigenschappen.

De onderzoeksresultaten worden door ons gematcht met de functie-eisen. Hieruit blijkt aan welke functie-eisen wel en niet wordt voldaan. Op basis hiervan wordt een positief of negatief advies gegeven.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik tot jullie doelgroep behoor?

Het belangrijkste criterium voor ons is dat u gemotiveerd bent. We zijn gespecialiseerd in ICT, Engineering, Financieel, Industrieel en Commercieel personeel, dus affiniteit en ervaring met deze sectoren is voor ons vanzelfsprekend. Binnen die grenzen zijn we generalist. We zoeken kandidaten voor allerlei functies voor alle functionele disciplines en in de meeste bedrijfssectoren.

Kan ik mij bij jullie inschrijven?

Ja, we zijn altijd geïnteresseerd in uw achtergrond, ambities en motivaties. Zeker indien u tot onze doelgroep behoort en hoog scoort op de door ons beschreven competenties. Of we direct iets voor u kunnen beteken is echter moeilijk te voorspellen. Dat hangt ook af van de mogelijkheden bij onze opdrachtgevers.

Zijn er kosten verbonden aan inschrijving?

Nee.

Gaan jullie voor mij op zoek naar een baan?

Ja, door een actieve marktbenadering zoeken we een ‘natuurlijke’ match tussen iemands persoonlijkheid en de cultuur van onze opdrachtgever. Ook als er dan geen sprake is van een concrete vacature kunnen wij u eventueel bij de betrokken klant introduceren.

Hoe lang bewaart u mijn gegevens?

Als u past in onze doelgroep willen we graag een lange termijn relatie met u aangaan. Daarom bewaren we uw gegevens voor onbepaalde tijd. Jaarlijks zullen we u verzoeken de bij ons bekende gegevens te actualiseren. Zelf kunt u uiteraard altijd uw gegevens uit onze bestanden laten verwijderen. Een eenvoudig telefoontje volstaat.

Primadeta Staffing BV hanteert een anti-discriminatie beleid

In Nederland wordt er jammer genoeg nog steeds gediscrimineerd. Naar aanleiding van de uitzending van Radar in januari 2018 staat de uitzendbranche in het bijzonder volop in de schijnwerpers.
We willen er samen voor zorgen dat onze branche niet meer negatief in het nieuws komt en het imago van de flexbranche daarmee verbeteren.

Hier vindt u ons anti discriminatie beleid en onze medewerkers zullen actief geinformeerd worden over de uitvoering hiervan. Wij zullen niet meewerken aan discriminerende verzoeken en zullen hier periodiek op worden gecontroleerd. Heeft u naar aanleiding van dit onderwerp vragen of klachten? Neem gerust contact met ons op op 075-7370210 en vraag naar Ab Mohafid.

Informatie aanvragen

U kunt uw vraag ook per email of via WhatsApp aan ons stellen. Of u nu meer informatie wilt over onze selectieprocedure, toekomstige ontwikkelingen of gewoon een vraag over werk in het algemeen, wij zijn u graag van dienst.

WhatsApp chat